Menu Sluiten

Massage(therapie) heeft mijn hart geraakt. Door vanuit liefde en met een open hart mensen te benaderen, ontstaan er de mooiste ontmoetingen.
Waar woorden kunnen verhullen en verdoezelen, spreekt onze lichaamstaal altijd zuiver en oprecht. Die vertaalslag te leren maken van lichaamstaal naar bewustwording en inzicht, is het grootste geschenk dat lichaamsgerichte therapie mij heeft geboden. Ik geef dit geschenk graag door aan jou in onze ontmoeting.

Het staat bij mij voorop dat ieder mens uniek is en dat iedereen ook helemaal mag zijn hoe hij of zij is. Dat is mijn uitgangspunt om mensen te ontmoeten. Vanuit deze open visie sta ik in het leven.

Ook op professioneel gebied als leerkracht heb ik deze benadering 25 jaar lang als rode draad gebruikt zowel binnen het regulier als in het speciaal onderwijs. Ik heb geleerd dat hier mijn persoonlijke kracht ligt.

In 2008 ben ik begonnen als masseur met het geven van ontspanningsmassages. Daarna ben ik me verder gaan professionaliseren bij Holos (academie voor massagetherapie). en ben ik in 2014 afgestudeerd als massagetherapeut.

Sinds 2008 werk ik als holistisch masseur bij het Levensatelier in Asten en sinds 2014 ook als massagetherapeut.
In 2010 heb ik mijn praktijk Ont-Moeting in Deurne opgestart. In april 2015 is deze massagetherapie-praktijk Ont-Moeting verhuisd van Deurne naar Helmond.

In mijn praktijk  geven zowel volwassenen als kinderen aan mij hun vertrouwen en stellen mij in staat ze te begeleiden door een poosje samen met hen het pad te ‘lopen’.

Graag nodig ik je uit in mijn praktijk Ont-Moeting.

Top