Menu Sluiten

De eerste sessie bestaat uit een intakegesprek, een massage en een nagesprek. Om mezelf een beeld te kunnen vormen van je situatie vraag ik tijdens het intake gesprek o.a. naar je klachten en medische achtergrond. De massage sluit aan bij wat op dat moment aandacht vraagt bij jou. De massage van Ont-Moeting bestaat uit rustige, met aandacht gegeven aanrakingen. Zo word je je bewust van de plekken in je lichaam waar het gespannen, pijnlijk of juist prettig aanvoelt.
In het nagesprek bespreken we wat de massage met je heeft gedaan.

In de hierop volgende sessies starten we altijd met een voorgesprek zodat een massage gekozen kan worden die aansluit bij je actuele situatie.

Bewustwording is het uitgangspunt. Tijdens massage kunnen er gevoelens, herinneringen of gedachten naar boven komen. Door hier naar te kijken, krijg je meer inzicht in jezelf en hoe je in het leven staat. Hierdoor geef je jezelf de kans om te ontwikkelen.

Naast masseren komen aandachtsoefeningen, mindfulness en focussen aan de orde. In de nagesprekken staan we stil bij je ervaringen zodat je je bewust kunt worden en inzichten krijgt.

Het aantal sessies en de frequentie bepalen we in overleg.

Top