Menu Sluiten
11

Ik reageerde op de automatische piloot en niet meer uit verbondenheid met mijn lijf en hart. Godelieve heeft mij op een veilige, respect- en liefdevolle manier weer laten ervaren wat verbondenheid is. Door haar massages, aanrakingen en gesprekken ben ik meer bewust geworden van mijzelf en mijn handelen. Ik heb weer contact met mijn hart !

Els

-

50 jaar

08

In november 2015 begon ik met de cursus bij Godelieve omdat mijn man en moeder het heerlijk vonden om gemasseerd te worden. Ikzelf hield er niet zo van om gemasseerd te worden maar wel om het te gaan geven. Tijdens de cursus is er een wereld voor mij open gegaan. Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is dat je wordt aangeraakt vanuit echt contact en vertrouwen. En iets wat ik van te voren nooit had kunnen bedenken is toch echt gebeurd ik vind gemasseerd worden nu heerlijk!! Ook mijn man gaat nu een cursus volgen bij Godelieve en ik ga binnenkort met de vervolgcursus meedoen.
Thuis heb ik ondertussen een massagekamer ingericht en ben van plan om me nog verder te gaan verdiepen op massagegebied. Het voelt als een nieuw pad met dank aan Godelieve.
In 4 lessen wist zij de technieken aan te leren door op een prettige en respectvolle wijze les te geven.

Nog veel belangrijker is dat ik door de cursus vanuit contact en vertrouwen heb leren aanraken. En dat neem ik mee in de massages die ik geef.

Evelien

-

09

Ik reageerde op de automatische piloot en niet meer uit verbondenheid met mijn lijf en hart. Godelieve heeft mij op een veilige, respect- en liefdevolle manier weer laten ervaren wat verbondenheid is. Door haar massages, aanrakingen en gesprekken ben ik meer bewust geworden van mijzelf en mijn handelen. Ik heb weer contact met mijn hart !

Franca

-

cursist, 50 jaar

10

Meestal praat ik heel veel en ben veel aan het denken. Maar niet bij Godelieve. Van de massage van Godelieve word ik rustig want dat kan ze heel goed. Ik kan ook goed met haar praten, ze is lief en behulpzaam en altijd vrolijk.
Als er een toernooi zou zijn voor massage dan zou Godelieve zeker winnen en dan wil ik mee als proefpersoon.

Iris

-

11 jaar

07

Ik heb tijdens deze cursus (jan 2015) kunnen ervaren hoe het is om te masseren en gemasseerd te worden. De cursus gaf me hierin een duidelijk beeld. Het heeft me naast een stuk zelfvertrouwen ook het gevoel gegeven om hiermee door te willen gaan. Ga binnenkort de (holistische) massage opleiding volgen.
Warme groet,
Harwati

Harwati

-

04

Ik kom sinds enkele jaren bij Godelieve. Na veel geprobeerd (fysiotherapie, haptonomie, oefentherapie) te hebben t.b.v. de pijnklachten in mijn rug weet ik nu dat regelmatige massages met bewustwording voor mij de juiste methode zijn.
Tijdens mijn twee zwangerschappen hebben we de frequentie verhoogd. Dat zorgt voor verlichting van mijn klachten, maar ook een bewust moment om stil te staan bij mijn zwangerschap.

De cursus babymassage is overigens ook een aanrader!

Sanne

-

29 jaar

03

Na het overlijden van mijn vrouw in 2010 heb ik op aanraden van mijn psychotherapeute voor het eerst kennis gemaakt met ontspannende lichaamsmassage. Inmiddels doe ik dit maandelijks en het geeft mij een uiterst tevreden gevoel in mijn lichaam. Tijdens de massage-behandeling volg ik met gesloten ogen de handen en geniet met volle teugen hiervan. Wat ik ook fijn vind is het korte gesprek vooraf aan de massage waarin ik kan aangeven wat me bezighoud en bespreken we samen welk deel gemasseerd wordt. In het nagesprek is er tijd om over mijn ervaringen te vertellen. Ik merk intussen dat ik hierdoor makkelijker omga met de hedendaagse problemen en dat geeft een tevreden gevoel waarvan ik nog jaren wil genieten.

Evert

-

67 jaar

05

Al verschillende jaren kamp ik met rugklachten (hernia). Hierdoor kwam ik een aantal jaren geleden bij Godelieve terecht. De massageu2019s van Godelieve helpen mij echt, de pijn is nu goed onder controle.

Als ik voor een afspraak bij haar kom dan praten we eerst wat, we bespreken hoe ik in mijn vel zit, en waar de knelpunten op dat moment zitten.Godelieve weet hier goed op in te spelen door onder andere het lichaamsdeel te masseren wat op dat moment de meeste aandacht vraagt.

Ik kom elke 4-6 weken bij Godelieve. Als moeder van twee kleine kinderen en een drukke baan en druk sociaal leven is het echt genieten, elke keer weer. Mijn moment voor mezelf.

Marleen

-

32 jaar

11

De begeleiding en behandelingen bij Godelieve helpen mij om weer dichter bij mezelf te komen.

E.

-

52 jaar

08

Een paar jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met massage en met Godelieve. Dit voelde zo fijn en ontspannen dat ik daarna zeer regelmatig ben terug blijven komen waarbij ik steeds een andere massage heb geprobeerd. Wat begon met ontspanningsmassages verdiepte zich steeds meer en ging over naar massagetherapie. Ik merkte dat het voor mij ondersteunend was voor mijn dagelijkse leven.
Ik kom graag bij Godelieve en voel me erg op mijn gemak ik haal er positieve energie uit. Ik heb ook van haar geleerd om op tijd even rust te nemen en te gaan ontspannen. Het is namelijk belangrijk dat je ook aan je zelf denkt en goed voor je zelf zorgt, ik raad het iedereen aan.

Loes

-

27 jaar

10

Sinds een paar maanden ben ik onder behandeling bij Godelieve en ik ervaar het als alleen maar goeds.

Mijn vraag was om beter om te gaan met stress. Door de behandelingen ben ik me veel meer bewust geworden van mijn gevoel en wat dat voor invloed heeft op mijn lichaam.
Ze begeleidt mij erg goed in het omgaan met mijn stress.

K.

-

48 jaar

Top