Menu Sluiten

Toveren

Door een chronische pijn was ik het contact met mijn lichaam kwijtgeraakt. Liever wilde ik er niets van weten maar helaas, ik zat erin gevangen. Tijdens mijn traject bij Godelieve heb ik geleerd dat contact weer te herstellen, sterker nog mijn lichaam blijkt me steeds opnieuw te verrassen.

Het is net toveren, ik word me via mijn lichaam nu bewust van allerlei patronen. Dit heeft niet alleen invloed op het omgaan met de pijn maar op mijn hele manier van ‘zijn’. Ik kijk steeds weer uit naar de momenten dat ik mezelf bij Godelieve mag ontmoeten en geef ik me dankbaar over aan haar kundige handen.

03

Hanneke

46 jaar

Via mijn coach kwam ik in contact met Godelieve. Parallel aan het mentale proces waar ik in zat, was het nodig om ook een fysieke bewustwording in gang te zetten. De combinatie van deze twee processen was zeer intensief maar daarom ook erg leerzaam en vruchtbaar. Godelieve heeft me op een doeltreffende manier in contact gebracht met een essentie waarvan ik het belang eerder niet inzag: contact met mijn lijf en voelen wat daar allemaal in gebeurt als gevolg van omgevingsprikkels. Meer balans tussen hoofd en lijf als resultaat. Waardevol!

07

Annemiek

46 jaar

Tijdens een verdrietige periode in mijn leven, liet mijn lichaam me in de steek.
Van zowel ledematen die uitvielen tot chronische hyperventilatie.
Dat mijn lichaam mij een halt toeriep was wel duidelijk, maar hoe kreeg ik weer grip op mijn lichaam en geest?
 
De praktijkondersteuner van mijn huisarts attendeerde mij op Godelieve.
De rust die Godelieve uitstraalt, al vanaf de eerste ontmoeting maakt zelfs mijn ADHD brein rustig.
Voorafgaand de massage therapie , eerst een gesprekje over hoe het met me gaat.
Tijdens deze gesprekjes wordt mij een ” spiegel voorgehouden “en ik ben mezelf telkens meer bewust
hoe ik in het leven sta en hoe mijn lichaam op spanningen reageert.
 
Die spanningen in de vorm van blokkades worden dan ook meteen door Godelieve behandeld.
 
 
 
10

Madeleine

49 jaar

Al een tijdje ben ik in behandeling bij Godelieve. Ik ervaar de behandeling iedere keer als heel helpend.
Door de gesprekken in combinatie met de massages leert Godelieve mij om mijn lichaam te voelen en
iedere keer weer opnieuw in mijn lichaam te komen.
Door de sessies leer ik mezelf iedere keer een stukje beter kennen.

De therapie helpt mij om in mijn lichaam te komen en blijven, mentaal sterker te zijn en vooral om mezelf te kunnen zijn.

 

11

Milou

22 jaar

De behandelingen van Godelieve ervaar ik als waardevol, ontspannend en confronterend.
Ik leer stap voor stap meer met mijn lichaam en gevoel in verbinding te staan.
De behandeling ervaar ik niet als zomaar een massage maar als een complete therapeutische sessie.

09

Gertjan

De professionele behandelingen bij Godelieve hebben me tot de kern van mijn probleem gebracht en enorm geholpen.

Daarnaast vond ik het heel ontspannend, een aanrader voor iedereen!

07

Selma

Godelieve heeft mij geleerd om aandacht te hebben voor wat zich afspeelt in mijn lijf, te vertalen wat het zegt en dat er te laten zijn.
Nog iedere dag ben ik hiermee bezig en heb ik profijt van de behandelingen.
De aanpak van Godelieve is liefdevol, warm en afgestemd op wat er is op dat moment. Je voelt je er gezien!
 
 
03

Ik reageerde op de automatische piloot en niet meer uit verbondenheid met mijn lijf en hart. Godelieve heeft mij op een veilige, respect- en liefdevolle manier weer laten ervaren wat verbondenheid is. Door haar massages, aanrakingen en gesprekken ben ik meer bewust geworden van mijzelf en mijn handelen. Ik heb weer contact met mijn hart !

11

In november 2015 begon ik met de cursus bij Godelieve omdat mijn man en moeder het heerlijk vonden om gemasseerd te worden. Ikzelf hield er niet zo van om gemasseerd te worden maar wel om het te gaan geven. Tijdens de cursus is er een wereld voor mij open gegaan. Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is dat je wordt aangeraakt vanuit echt contact en vertrouwen. En iets wat ik van te voren nooit had kunnen bedenken is toch echt gebeurd ik vind gemasseerd worden nu heerlijk!! Ook mijn man gaat nu een cursus volgen bij Godelieve en ik ga binnenkort met de vervolgcursus meedoen.
Thuis heb ik ondertussen een massagekamer ingericht en ben van plan om me nog verder te gaan verdiepen op massagegebied. Het voelt als een nieuw pad met dank aan Godelieve.
In 4 lessen wist zij de technieken aan te leren door op een prettige en respectvolle wijze les te geven.

Nog veel belangrijker is dat ik door de cursus vanuit contact en vertrouwen heb leren aanraken. En dat neem ik mee in de massages die ik geef.

08

Evelien

Meestal praat ik heel veel en ben veel aan het denken. Maar niet bij Godelieve. Van de massage van Godelieve word ik rustig want dat kan ze heel goed. Ik kan ook goed met haar praten, ze is lief en behulpzaam en altijd vrolijk.
Als er een toernooi zou zijn voor massage dan zou Godelieve zeker winnen en dan wil ik mee als proefpersoon.

10

Na het overlijden van mijn vrouw in 2010 heb ik op aanraden van mijn psychotherapeute voor het eerst kennis gemaakt met ontspannende lichaamsmassage. Inmiddels doe ik dit maandelijks en het geeft mij een uiterst tevreden gevoel in mijn lichaam. Tijdens de massage-behandeling volg ik met gesloten ogen de handen en geniet met volle teugen hiervan. Wat ik ook fijn vind is het korte gesprek vooraf aan de massage waarin ik kan aangeven wat me bezighoud en bespreken we samen welk deel gemasseerd wordt. In het nagesprek is er tijd om over mijn ervaringen te vertellen. Ik merk intussen dat ik hierdoor makkelijker omga met de hedendaagse problemen en dat geeft een tevreden gevoel waarvan ik nog jaren wil genieten.

03

Evert

67 jaar

Al verschillende jaren kamp ik met rugklachten (hernia). Hierdoor kwam ik een aantal jaren geleden bij Godelieve terecht. De massageu2019s van Godelieve helpen mij echt, de pijn is nu goed onder controle.

Als ik voor een afspraak bij haar kom dan praten we eerst wat, we bespreken hoe ik in mijn vel zit, en waar de knelpunten op dat moment zitten.Godelieve weet hier goed op in te spelen door onder andere het lichaamsdeel te masseren wat op dat moment de meeste aandacht vraagt.

Ik kom elke 4-6 weken bij Godelieve. Als moeder van twee kleine kinderen en een drukke baan en druk sociaal leven is het echt genieten, elke keer weer. Mijn moment voor mezelf.

05

Marleen

32 jaar

De begeleiding en behandelingen bij Godelieve helpen mij om weer dichter bij mezelf te komen.

11

Een paar jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met massage en met Godelieve. Dit voelde zo fijn en ontspannen dat ik daarna zeer regelmatig ben terug blijven komen waarbij ik steeds een andere massage heb geprobeerd. Wat begon met ontspanningsmassages verdiepte zich steeds meer en ging over naar massagetherapie. Ik merkte dat het voor mij ondersteunend was voor mijn dagelijkse leven.
Ik kom graag bij Godelieve en voel me erg op mijn gemak ik haal er positieve energie uit. Ik heb ook van haar geleerd om op tijd even rust te nemen en te gaan ontspannen. Het is namelijk belangrijk dat je ook aan je zelf denkt en goed voor je zelf zorgt, ik raad het iedereen aan.

08

Sinds een paar maanden ben ik onder behandeling bij Godelieve en ik ervaar het als alleen maar goeds.

Mijn vraag was om beter om te gaan met stress. Door de behandelingen ben ik me veel meer bewust geworden van mijn gevoel en wat dat voor invloed heeft op mijn lichaam.
Ze begeleidt mij erg goed in het omgaan met mijn stress.

10
Top